Ervaringen + Over mij

"Het voelt voor mij alsof ik mijn toneelstuk heb gespeeld waarvan ik nu het script onder ogen heb gekregen. Mooi!" (vrouw, 60 jaar).

Ervaringen

Ervaringen

"Heel prettig en open. Ook zorgvuldig."
---

"Sylvia ervaar ik als open, oprecht en ruimte gevend. Zorgvuldig in de aanpak. Ze vraagt ook of de thema's die ze tegen is gekomen resoneren. Creeërt een rustige sfeer met een een heerlijk kopje thee. Ze maakt het comfortabel."

---
"De duiding vond ik duidelijk en professioneel. Warm tegelijkertijd."
---

"Ik heb je ervaren als professioneel, waarbij ik je houding als prettig, waarderend en niet-oordelend heb ervaren. open en met volledige aandacht."
---

"De opbouw van het gesprek was prettig. de thema's die zijn aangestipt zijn ook mijn relevante thema's."

---
"Open, oordeelloos, professioneel en zorgvuldig."
---

"Ik heb je ervaren als een hele prettige en betrouwbare gesprekspartner."

---
"Vertrouwd en deskundig."

---
"De duiding werd op een heel professionele manier gegeven en was zeer duidelijk en verhelderend. To the point ook. Ik heb mooie nieuwe inzichten mogen ontvangen. Ook kreeg ik de nodige bevestigingen. De vragen, die ik van tevoren had doorgegeven aan Sylvia, heeft zij allemaal kunnen beantwoorden."
---

"Het was een erg mooie duiding; ik stond versteld van de deskundigheid en duidingsvaardigheden van Sylvia."
---

"Het gesprek heb ik als zeer professioneel ervaren. Grondig voorbereid, duidelijk en to the point. Zeer verhelderend ook, met voldoende ruimte voor mijn inbreng/vragen/aanvullingen. Sylvia bewaakte de rode draad van het gesprek en voorkwam te vergaande afdwalingen."

---
"Ik vond het een geweldige ervaring. Het was mijn eerste duiding en ik heb deze als een hele fijne steun in de rug ervaren. Op een wijze die niet vaak voorkomt. Totaal."

---

"Mijn ervaring was boven verwachting. Ik merkte dat ik ervan onder de indruk was."

---
"Het heeft me een heel stuk zekerheid gegeven. Punten waarop ik niet meer aan mezelf twijfel en deze twijfel - impasse is op punten doorbroken."

---
"Sylvia heeft het vermogen om impliciete vragen op te pakken en te beantwoorden. En een vrij compleet antwoord te geven. Op het niveau van totaliteit te werken."

---
"De astrologische duiding is akelig nauwkeurig en overeenkomstig mijn leven tot nu toe. Het is knap zoals jij woorden hebt weten te vinden voor mijn ziele roerselen. En het bevestigt mij ook in mijn gevoelens en de lessen die ik heb geleerd."

---
"Al met al is het een heel duidelijke en herkenbare horoscoop-duiding geworden, waar in veel grote thema’s die in mijn leven hebben gespeeld en soms nog spelen aan bod zijn gekomen. Je bent hier echt goed in."

---
"De duiding heeft me in eerste instantie geraakt omdat ik me zo erin herkende, verder heeft het me ook rust gegeven te weten dat datgene wat ik doorgemaakt heb en thema’s die terugkomen werkelijk bij mijn levensopdracht horen. Ook al had ik het vermoeden dat bepaalde situaties niet voor niets waren, en dacht ik de diepere betekenis te hebben gevonden, het is fijn om achteraf een astrologische duiding te krijgen waarin mijn vermoedens worden bevestigd."

---
"Weet je het voelt voor mij alsof ik mijn toneelstuk heb gespeeld waarvan ik nu achteraf het script onder ogen heb gekregen. Mooi! Dank je wel!"
---

"Dank voor de duiding, ik heb er echt heel veel aan! Eindelijk erkenning voor wat ik al 50 jaar voel!"
---
"Duidelijke, aandachtige en heldere duiding."
---

"Ik vind de ruimte erg fijn, rustig en helder, de zorg voor een goede zit met zelfs een kussen onder mijn voeten. Verder heb ik je uitleg ook als heel positief ervaren. En de openheid, je zoeken en vinden, heel mooi."

---
"De duiding heeft mij in ieder geval weer meer duidelijkheid gegeven in hoe ik in het leven sta en hoe dat o.a. te maken heeft met mijn verleden."

--- 
"Je bent bij Sylvia in goede handen."   

"De Diepte" (over mij geschreven door D. v/d M.)
"De Diepte" (over mij geschreven door D. v/d M.)

"De berg is pas een berg

als je in de diepte van het dal bent doorgedrongen

dan sta je geworteld op de top

de lucht oneindig boven je

dan stroomt alles

in een natuurlijke en spontane orde

omdat je weet van hoogten en diepten."

Over mij

© - Foto: Y.A. Siem-Slegers
© - Foto: Y.A. Siem-Slegers

Mijn naam is Sylvia Slegers. In mijn horoscoop staat de Zon in Maagd, de Maan in Boogschutter en de Ascendant in Leeuw. Er valt natuurlijk nog veel meer over te vertellen, maar hier laat ik het eventjes bij. 😉

Werk en opleiding

Tijdens een loopbaan in het onderwijs (her-)ontdekte ik rond mijn 35ste mijn hooggevoeligheid en de helende kwaliteiten in mijn handen. De toenemende behoefte daarmee te gaan werken, bracht me ertoe de opleiding Holistische Massage te volgen. In die periode volgde ik tevens een opleiding tot Counsellor/Coachde opleiding Praktische Psychologie en een Lichtwerkopleiding. Ook woonde ik een breed scala aan spiritueel georiënteerde trainingen en cursussen bij. De jaren daarna werkte ik in een eigen praktijk voor massage-therapie, coaching en relatie-therapie, later aangevuld met astrologie.
 
In 2013 ben ik gestart met een beroepsopleiding tot erkend Spiritueel Astroloog.
 Deze vierjarige opleiding (HBO-niveau) heb ik in 2017 met goed resultaat voltooid. De titel van mijn eindscriptie was "De Ziekte van Lyme, een Teken van het Leven? -een spiritueel-astrologische zoektocht naar de (verborgen) boodschap van de Borrelia bacterie-" Op basis daarvan heb ik eind 2017, op verzoek van een astrologisch vakblad, het artikel "De ziekte van Lyme: het louterende Licht op de schaduw" >> geschreven.

Tussen 2018 en 2024 heb ik met veel plezier de door mijzelf ontwikkelde cursus Praktische Astrologie I en II gegeven bij diverse Volksuniversiteiten. Inmiddels ben ik gestopt met massage-therapie, coaching en relatie-therapie en geef ik alleen nog astrologische consulten. 

Beroepsvereniging
Als erkend astroloog ben ik aangesloten bij twee astrologische beroepsverenigingen:
- ASAS Astrologische Associatie 
- AVN Astrologische Vakvereniging Nederland 
Daarnaast heb ik een beroepsprofiel op Erkende Astrologen.nl >>
'Erkend astroloog’ is een keurmerk. Een kwaliteitsoordeel dat wordt afgegeven aan astrologen die voldoen aan de door de erkende vakverenigingen gestelde eisen. Door te kiezen voor een erkende astroloog ben je er van verzekerd dat je te maken hebt met een astroloog die zich verbonden heeft aan de beroepscode en klachtenprocedure, en dat zij/hij voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

Waarom spirituele astrologie?
De belangstelling voor spirituele astrologie (ook wel 'astrologie van de ziel' genoemd) kwam voort uit het diepe verlangen naar persoonlijke groei en bewustwording dat ik, sinds ik twintiger was, in me voel. De keuze om van deze vorm van astrologie mijn beroep te maken ontstond vanuit de wens om anderen bij te staan in hun zoektocht naar zingeving, persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en inzicht. Bewustwording van wat er (met name op het niveau van de ziel) in mijn geboortehoroscoop te 'lezen' is, heeft mijn leven enorm verdiept en verrijkt. Een diepgaande blik op de relatiehoroscoop heeft bovendien veel inzicht gegeven in de dynamieken die er tussen mijn partner en mij zoal spelen en heeft de onderliggende reden van ons samenzijn en het potentieel van de relatie glashelder in beeld gebracht. Die ervaringen gun ik iedereeen!